KJØPSBETINGELSER

Konseptet, innholdet, og materialet i ”Feminin Fysikk” er opphavsbeskyttet av Feminin Fysikk AS. Det å dele dette med andre, videresende, eller publisere noe av det er ulovlig iht copyrightloven. Enhver mistanke om dette vil bli politianmeldt og strafferettslig forfulgt.

Forbrukerkjøpsloven gjelder ikke kjøp av digitale ytelser over nettet (programvare, filmer, musikk og andre filer som lastes ned av forbrukeren). Har du i tillegg fått rabatt eller tilbud på dette gjelder heller ikke ordinær kjøpslov og angrerett.

Feminin Fysikk AS er ikke ansvarlig for evt skader du måtte påføre deg under trening ved å følge disse 10 ukene. Ikke noe av treningen i dette programmet er skadelig eller farlig å utføre.

Feminin Fysikk AS eier rettighetene til alt inne på nettsiden, og har dermed muligheten til å bruke noen av resultatene til brukerne for å markedsføre konseptet. Dette vil evt bli gjort på en anonym måte, der det ikke vil være mulig for noen å kjenne igjen hvem disse resultatene er av, verken av bilder eller navn.

Feminin Fysikk AS er ikke ansvarlig hvis du skulle bli syk under disse 10 ukene. Planene på mat som medfølger ”Feminin Fysikk” består kun av sunne og rene matprodukter i tilstrekkelige mengder, og er ikke skadelig å følge hvis det følges som forklart.
PERSONVERN