Kosthold | Feminin Fysikk

Kosthold


Ny og justert kostholdsplan hver uke. Vil du i form så utgjør kostholdet så mye som 80% av resultatene. Vil du ned i vekt så reduserer maten alene den.

Hver ukeplan inneholder et høyt inntak av proteiner, som er effektivt når man ønsker å redusere fettprosenten. I tillegg er det helt nødvendig for å bygge muskler.

Man inntar alle de 3 energivende næringsstoffene, også fett og karbohydrater. Gode karbohydrater i riktige mengder er viktig for å kunne yte max, man kan heller ikke øke muskelmassen uten. Det gir en mer trent og fit kropp enn lav karbo og ketose. Sunnere og bedre for kroppen, helsa og også vekta.

5 måltider hver dag i tillegg til et restitusjonsmåltid etter trening gjør at du ikke sulter. Du får flere alternativer å velge mellom både til frokost, mellommåltid, lunsj, middag og kvelds.

Frimåltider og cheatmeal hver uke der du spiser det du vil gjør det lett å følge en plan. Lær hva du bør spise mer av, og mindre av.

Er det mat du ikke tåler, som for eksempel laktose, gluten, nøtter eller annen mat så finnes det alternativer. Alle finner mat de kan spise, tåler og liker. Også den mest kresne.

Sunn hverdagsmat du finner i alle butikker gjør det til et program alle kan følge. Et spisemønster for å gå ned i vekt/fettprosent er dessuten mye billigere enn et kosthold som fører til overvekt. Våre kunder sparer så mye som 400 kroner hver eneste uke i matbudsjett sammenlignet med før.

Spis hjemmelaget pizza, rundstykker, brownies, vafler, pannekaker, muffins, hamburger, kebab, lasagne, club sandwich og mer. Familievennlig? Over halvparten av våre 10 000 medlemmer har små barn og familie.

Blant matvarene du kan velge mellom finner du kylling, biff, karbonadedeig, fisk, egg, havregryn, frukt, grønnsaker, ris, poteter, pasta, quinoa, speltlomper, yoghurt, cottage cheese, peanøttsmør, nøtter, tunfisk, skalldyr, skinke, linser, kikerter, bønner og ulike sjokoladevarianter laget av proteinpulver. Du finner også ulike proteinpuddinger og proteinmilkshaker.

Vi forteller hvor mye du skal spise av alt, og du får alle utregninger av kalorier og antall gram proteiner, fett og karbohydrater i hvert måltid. Du slipper å tenke og finne ut av ting selv. Vi gjør det for deg.

Velg mellom ulike oppfølgingsplaner både for å gå ned mer i vekt, stabilisere og holde vekta og også for å øke din muskelmasse etter de første 10 ukene. Vi følger deg opp så lenge og så mye du selv ønsker. Størst resultater på kort sikt, best mulig form på lang sikt!

NB! Vi har ikke rene veganske planer.


Ronny`s Pizza

Raskere mett og mindre oppblåst.
Min favorittpizza!Warning: Undefined variable $FacebookTracking_ExternalID in /home/4/f/feminin-fysikk/www/diet.php on line 462

Warning: Undefined variable $FacebookTracking_ExternalID in /home/4/f/feminin-fysikk/www/diet.php on line 492