Hva er Feminin Fysikk? | Feminin Fysikk

Hva er Feminin Fysikk?


Et styrkeprogram med diett som spiller på lag med kvinnekroppens naturlige anatomi og metabolisme. Det garanterer resultater for alle og endrer kroppsfasongen helt på 10 uker. For nybegynnere, utrente og overvektige kan synlige resultater raskt være kick-starten de trenger for en varig livsstilsendring. For allerede godt trente vil dette fungere som sin egen fitnesskonkurranse der målet er å bli så fit som mulig og på kun 10 uker komme i sitt livs beste form.

Du får et komplett verktøy med alt du trenger av planer på styrketrening og kosthold for å redusere vekt og fettprosent, bygge muskler og bli sterk. Mindre kroppsfett gjør deg slankere med mer markerte og definerte muskler. Treningen strammer opp, bygger muskler og former figuren så du på 10 uker når din målsetting.

Mange trener uten at kroppen endres utseendemessig. Et godt program øker sjansen for å lykkes så tiden og energien du legger ned gir resultatene du fortjener. Feminin Fysikk er bygget som en motiverende reise der synlige resultater hver uke gjør dette til dine morsomste treningsuker.

Velg mellom hele vårt program med planer på både trening og kosthold som gjør deg slank, sterk og fit på 10 uker. Vil du bare ha hjelp med kostholdet for å gå ned i vekt og/eller redusere fettprosenten kan du velge tilgang til kun våre kostholdsplaner. Er målet å bygge muskler og bli sterk kan du velge en av våre styrkeplaner som tilpasses antall dager du vil trene. Vi har egen styrkeplan for hjemmetrening.

En sterk og sunn livsstil gir økt velvære, mer energi og selvtillit. Feminin Fysikk er laget så enkelt, billig og lite tidkrevende så alle får det til. Samtidig så optimalisert, effektivt og velutviklet så selv de beste blir bedre.

Hvor slank, sterk & fit blir du?


Warning: Undefined variable $FacebookTracking_ExternalID in /home/4/f/feminin-fysikk/www/about.php on line 198

Warning: Undefined variable $FacebookTracking_ExternalID in /home/4/f/feminin-fysikk/www/about.php on line 228