Ofte Stilte Spørsmål | Feminin Fysikk

Ofte Stilte Spørsmål


Ja, vi tilbyr flere ulike betalingsløsninger som gjør at du kan starte allerede i dag og betale senere.

Det er individuelt. Våre medlemmer opplever i snitt en vektreduksjon på utrolige 12,24 kg og får en 78 cm slankere kropp på 10 uker. Ditt utgangspunkt med mer vil avgjøre hvor fit du blir.

Ja. Du får velge mellom 4 ulike styrkeplaner som alle bygger den samme kroppen. 1 av disse er med øvelser for hjemmetrening med strikk.

Vår coach er tilgjengelig og svarer deg i løpet av kort tid alle dager i uken hele året. Du har en egen ”Få hjelp-funksjon” i din profil der du kan kommunisere. Dessuten får du tilgang til vår lukkede medlemsgruppe på Facebook der medlemmene hjelper hverandre.

Du finner både gluten og laktosefrie alternativer i kostholdsplanene og det er heller ikke nødvendig å spise nøtter. Det er flere alternativer i alle måltider og alle finner noe de liker uansett mat de ikke tåler.

Nei. Etter opprettelse av konto og betaling eier du din profil for alltid og bestemmer selv når du vil starte.

Om man ammer anbefales det ikke å innta under 1500 kcal pr dag. Hvis du ammer følger du derfor kun kostholdsplanen i uke 1 som er på over 1500 kcal til du er ferdig med å amme. Når du er ferdig med å amme følger du resten av kostholdsplanene i rekkefølgen de er satt opp. Du får dermed ”2 opplegg” i 1, et opplegg under amming og et etter.

Din styrkeplan vil fortsette å gi resultater og forme figuren i flere år. Vi tilbyr i tillegg ulike oppfølgingsplaner på kosthold enten du vil mer ned i vekt, legge på deg muskler eller bare opprettholde resultatene. Husk, etter 10 uker er det umulig å legge på seg igjen ved å være aktiv/trene og kombinere det med et normalt sunt kosthold der man passer på å ikke innta mer mat enn man forbrenner.

Om du trenger svar på noen spørsmål du ikke finner på våre nettsider, kan du ta kontakt med oss:
For spørsmål vedrørende kosthold, trening og kjøp:
For tekniske spørsmål:

Warning: Undefined variable $FacebookTracking_ExternalID in /home/4/f/feminin-fysikk/www/faq.php on line 434

Warning: Undefined variable $FacebookTracking_ExternalID in /home/4/f/feminin-fysikk/www/faq.php on line 464